Ajudes
Societat 21/06/2023

Eroski presenta la 13a edició de la campanya solidària d'estiu en benefici de Projecte Home

Enguany, a canvi del donatiu d'un euro, es repartirà entre els clients un quadernet per colorar il·lustrat per l'artista Joan Aguiló

ARA Balears
2 min
Eroski i Projecte Home Balears presenten la 13a edició de la campanya solidària d'estiu

PalmaEroski ha presentat aquest dimecres, en col·laboració amb la Fundació Projecte Home, la 13a edició de la campanya solidària d'estiu a benefici de la mateixa entitat, perquè pugui continuar ajudant a les persones amb problemes d'addicció. Segons han explicat en una nota de premsa, la iniciativa, que de forma ininterrompuda s'ha dut a terme durant aquests 13 anys a tots els Eroski de les Balears, consisteix a oferir als clients dels supermercats un objecte personalitzat a canvi d'un donatiu d'un euro.

En aquest sentit, l'objecte d'enguany és un quadernet per colorar, que ha estat il·lustrat per l'artista Joan Aguiló. Els motius de les il·lustracions, amb un caràcter vital, combinen escenes quotidianes familiars i un homenatge als productors locals, amb altres dibuixos de reivindicació social i conscienciació mediambiental. "Els colors de la vida" és el títol que acompanya el quadern, i en total se n'han distribuït 40.000 unitats per tots els supermercats que la cadena té a l'Arxipèlag. Des d'Eroski han expressat que esperen que la iniciativa tingui la mateixa acollida entre els clients que en els darrers 12 anys.

A l'acte de presentació han participat el president executiu i el director de comunicació Projecte Home Balears, Jesús Mullor i Antoni Parets; l'artista Joan Aguiló; el director d'Eorski a les Balears, Alfredo Herráez, i les responsables de comunicació i de relacions institucionals, Xisca Pol i Joana Manresa, entre altres responsables de les dues organitzacions. Així, Mullor ha agraït a Eroski i a tots els seus clients la solidaritat demostrada durant les edicions anteriors de la campanya, i a Aguiló la seva col·laboració.

Per la seva banda, Herráez ha destacat la importància de la tasca que desenvolupa Projecte Home a les Illes des de fa 36 anys, i el compromís d'Eroski amb l'entitat i amb la societat balear.

stats