Societat 17/10/2020

L'Ajuntament de Palma inverteix 14.000 euros per renovar l'enllumenat del carrer de Son Busquets

La mesura atén una petició dels veïns de la zona i millora la manca de llum que patia la via

Ara Balears
1 min
Les obres per canviar l'enllumenat del carrer de Son Busquets de Palma.

PalmaEl servei d'enllumenat de l'Àrea d'Infraestructures de l'Ajuntament de Palma ha invertit 14.000 euros per renovar tots els fanals del carrer de Son Busquets, segons ha informat l'agència Efe aquest dissabte. L'actuació consisteix en la retirada de la instal·lació de llum existent i la col·locació de tres punts nous dotats amb tecnologia més eficient. La mesura atén una petició dels veïns de la zona i millora la manca de llum que patia el carrer.

Cal tenir present que l'Ajuntament de Palma ha aconseguit reduir la factura energètica un 18% els darrers tres anys gràcies a l'execució del Pla de millora de l'eficiència energètica, finançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder).

El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, va explicar en una roda de premsa el 30 de setembre que el 2017 Cort va pagar 4,4 milions d'euros pel consum de l'enllumenat públic, mentre que en el darrer exercici la despesa es preveu que sigui de 3,6 milions.

A més, la Junta de Govern va aprovar destinar 1,2 milions d'euros a renovar el sistema d'enllumenat amb tecnologia led dels barris palmesans de Son Xigala, Son Serra i una part de Son Vida substituint 553 punts de llum.

stats