Societat 16/10/2020

La cinquena edició del Tramuntana Teach Talk serà en línia i hi participaran quatre emprenedors d'èxit

El programa començarà dia 22 d'octubre i acabarà el 12 de novembre

Ara Balears
1 min
Una de les edicions d'aquest cercle de conferències

PalmaLes xerrades per a emprenedors del Tramuntana Teach Talk d'aquest any seran en línia a causa de la crisi sanitària. Durant quatre sessions, una sèrie d'emprenedors d'èxit donaran a conèixer la seva experiència en el món empresarial. El programa comença dia 22 d'octubre i durarà fins a mitjan novembre. Les inscripcions s'han de fer a través de la web emprenbit.org.

El cofundador de l'empresa de màrqueting per e-mail Acumbamail, Ignacio Arriaga, serà el que encetarà el programa. La seva ponència servirà per conèixer com l'expert va emprendre sense capital extern i des d'una petita província. Dia 29 del mateix mes, la CEO i fundadora de Deliberry, Gemma Sorigué, explicarà com el seu negoci s'ha hagut d'adaptar a la nova situació generada pel covid-19. Una setmana després, dia 5 de novembre, l'emprenedor i inversor de l'empresa Seed Rocked, Juan Margenat, exposarà la seva experiència en companyies com Smartbox i Bongo, i explicarà com crear un equip de vendes. El cicle de ponències acabarà dia 12 de novembre amb la xerrada de la cofundadora de We are knitters, Pepita Marín, que explicarà com internacionalitzar un negoci amb un pressupost baix.

Aquestes xerrades, organitzades en el marc del programa Emprendit de la Fundació Bit i a través del qual es tracten temes tecnològics per a emprenedors i empreses emergents, són gratuïtes. Segons apunta la directora general d'innovació del Govern, Núria Riera, amb aquest tipus d'accions "es pretén impulsar la digitalització i la innovació tecnològica", dos elements "imprescindibles" per a la competitivitat empresarial.

stats