Societat 06/05/2022

Emaya reforça el servei de neteja de Palma amb 200 treballadors aquest estiu

El pla ja s'ha començat a posar en marxa a les zones de major ús turístic i ciutadà

ARA Balears
1 min
Un treballador d'Emaya fent net un contenidor.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha presentat aquest divendres el pla de reforç de la neteja i recollida de residus per a aquest estiu. El servei, que ja s'ha començat a posar en marxa a les zones de major ús turístic i ciutadà, incorporarà 200 persones més a la plantilla d'Emaya, en qualitat de fixos discontinus, per cobrir les necessitats de servei des de principis de maig fins a finals d'octubre.

Cort ha assenyalat que una part important del reforç de temporada alta es concentra a la Platja de Palma, perquè és la zona més estacional, on és més accentuada la diferència d'activitat entre la temporada alta i la baixa. Igualment, es reforça la neteja a Cala Major i s'incorpora un servei a les zones de bany (que no disposen de concessionari responsable de la neteja): al Molinar, Cala Gamba, Cala Nova, es Carnatge, el Penyó i les roques de Cala Major. A més, una part del reforç va adreçat al conjunt de la ciutat, per cobrir l'increment de necessitats de neteja habituals durant l'estiu.

El batle de Palma, José Hila, ha destacat "la importància de millorar la neteja de la ciutat". "Palma ha d'estar preparada per fer front a l'increment dels visitants i, també, al fet que la ciutadania, amb el bon temps, fa més vida al carrer", ha dit el batle. Per aquest motiu, Hila ha manifestat que "augmentam els recursos per potenciar la neteja amb aigua i la recollida de residus".

A més, el batle de Palma ha recalcat que amb la incorporació de 200 fixos discontinus es "dona més estabilitat als treballadors i treballadores de l'empresa".

stats