Societat 14/10/2020

L'Autoritat Portuària reformarà l'avinguda de Santa Eulària del port d'Eivissa el 2021

El projecte té un cost d'1.000.000 d'euros i preveu ampliar les voreres, eliminar barreres arquitectòniques i construir un carril per a bicicletes

Ara Balears
1 min
El port d'Eivissa. / ARA BALEARS

PalmaEl president de l'Autoritat Portuària de les Balears (APB), Francesc Antich, ha anunciat aquest dimecres que l'entitat estatal s'encarregarà de reformar l'avinguda de Santa Eulària del port d'Eivissa el 2021. Antich, que s'ha reunit per primera vegada com a president de l'ens amb el batle de Vila, Rafa Ruiz, ha informat que a partir de l'any que ve s'iniciarà la tramitació del projecte d'aquest vial, segons ha informat l'agència Efe.

El projecte, que té un cost d'1.000.000 d'euros, preveu la reforma de l'avinguda que travessa des de l'estació marítima de Formentera fins a la seu de l'organisme portuari i preveu ampliar les voreres, eliminar barreres arquitectòniques i construir un carril per a bicicletes. L'objectiu és iniciar les obres a l'octubre i continuar amb la integració del port a la ciutat.

Cal recordar que el Consell de Gerència de l'Ajuntament de Palma va acordar el 29 de setembre sotmetre a exposició pública l'avanç de la modificació del pla especial del port de Palma presentat per Autoritat Portuària, que servirà per connectar la ciutat amb la mar, segons va comentar la regidora de Model de Ciutat, Neus Truyol.

stats