Turisme
Societat 28/07/2023

A Eivissa es lloguen models per a festes

La web partistaffibiza.com ofereix un catàleg de centenars d’al·lotes i alguns al·lots (dos o tres)

Esther Cabezas
2 min
Anunci de l'empresa Partistaff Ibiza

Palma“Les millors festes del món acaben de millorar. Duim a Eivissa la nostra experiència de molts anys d'operació amb èxit a Austràlia! PartiStaff té els millors models d'imatge i servei de consergeria per a totes les necessitats de festa a Eivissa”. Així es publicita la delegació a l’illa d’una empresa internacional a la seva web, partistaffibiza.com, on ofereix un catàleg en el qual es pot triar entre centenars d'al·lotes, i alguns al·lots (dos o tres), tots sexualitzats, amb poca roba i posats seductors. L'empresa, a més, ha enganxat cartells per la ciutat d'Eivissa, cosa que ha denunciat el PSOE davant el Consell i el Govern.

A la web s'hi ofereixen diferents serveis: qui vulgui treballar com a “model d'imatge” a Eivissa pot registrar-se amb aquesta empresa perquè, diuen, “és temps de festa”. Dirigint-se als clients, a més, els conviden a trobar “models d'imatge que eleven l'ambient dels vostres esdeveniments i festes privades”. La cosa no acaba aquí. També es dirigeixen a qui és “agent” i vol “guanyar doblers amb els teus models”, tot donant-li la benvinguda a la plataforma. “PartiStaff Eivissa té els millors models d'imatge al millor preu i és fàcil de reservar. Els nostres models eleven el vostre esdeveniment, serveixen begudes o menjar, aixequen l'ambient i són atractius. És així de simple”, asseguren a qui vulgui organitzar una festa a casa o a qualsevol empresa que necessiti al·lotes per a esdeveniments.

Segons publiciten, les joves del catàleg són totterreny: per portar-les al club, al iot, a la vil·la i, fins i tot, a l'aire. No s’estan de dir que és tot fàcil i senzill. “Un cop es publica la seva feina”, expliquen al client, “es notifica a tots els models, i aquells que estan lliures i desitjosos d'unir-se a vostè s'hi presentaran. És fàcil i addictiu!”, escriuen.

A l'extens catàleg de dones que ofereixen en una galeria de fotos, se les pot veure obertes de cames damunt del llit, amb llenceria a la piscina i altres postures d’anar per casa, sempre clarament sexualitzades. També hi ha una puntuació, amb les dones més valorades pels seus clients. Fan una recomanació per quan acaba el lloguer: “No oblideu revisar el vostre model després de l'esdeveniment”.

stats