Societat 12/11/2020

Educació treu pes a l'allau de crítiques a l'IES Arxiduc Lluís Salvador arran d'un vídeo del Govern

Malgrat les desenes de crítiques a les xarxes socials, l'Executiu assegura que no li consta cap queixa oficial

Ara Balears
1 min

PalmaLa Conselleria d'Educació treu pes a l'allau de crítiques a l'IES Arxiduc Lluís Salvador que han sorgit arran de la publicació d'un vídeo del Govern on es parla de la importància de l'acompanyament emocional de l'alumnat. Malgrat que hi ha hagut usuaris d'Instagram, que s'han identificat com a antics alumnes, que han acusat el centre de racisme, masclisme, faltes de respecte i assetjament laboral, el Govern ha assegurat que no li consta cap queixa oficial "ni de famílies ni d'alumnat ni de professors".

A la publicació hi ha més de 400 comentaris i molts critiquen el "tracte humiliant" que varen rebre alguns professors, especialment per part de la directora del centre i de la cap d'estudis. Diario de Mallorca va contactar amb antics professors i va confirmar el testimoni dels usuaris.

El Govern han demanat a la gent que si té queixes "les faci constar de manera oficial i no per les xarxes". Així, asseguren, l'inspector es reunirà amb el centre per aclarir què passa i veure si s'hi ha de fer res.

stats