Societat 18/04/2023

Educació habilita 200 carpetes de material didàctic en català per als centres

Els continguts es troben organitzats en 19 seccions, entre les quals hi ha les de poesia, contes i medi ambient

ARA Balears
1 min
Algunes de les carpetes disponibles.

PalmaLa Conselleria d'Educació ha entregat als centres educatius de les Illes Balears 200 carpetes de propostes didàctiques per treballar la llengua catalana, especialment en relació amb l'expressió oral. En un comunicat, la Conselleria ha explicat que l'objectiu d'aquesta iniciativa és fomentar i treballar la llengua amb els alumnes "d'una manera dinàmica, amb suport visual i objectes relacionats amb diferents temàtiques".

Les carpetes han estat revisades per part d'un equip que està format per docents. Una part d'ells ja van participar en la creació dels materials anys enrere, i altres tenen interès a posar a l'abast de tots els professors aquest material, que ja està habilitat per al seu ús. El conjunt de carpetes estan disponibles al web educarecursosib, on hi ha fotografies i la descripció de cadascuna de les 200 carpetes, organitzades en 19 seccions, entre les quals hi ha art, poesia, contes, medi ambient i mitjans de transport. Tots els materials estan ordenats alfabèticament per facilitar la investigació.

Els interessats en els continguts poden sol·licitar les carpetes en préstec a través del formulari disponible a la pàgina web. Per altra banda, la conselleria ha recordat que al web educarecursosib també hi han tota una sèrie de recursos gratuïts destinats als centres educatius. Tots ells es poden sol·licitar i recollir al Centre d'Edició i Distribució, a les direccions territorials de Menorca i Eivissa, i al CEP de Formentera.

stats