Societat 12/11/2022

L'ecotaxa propicia la posada en marxa del programa d'educació ambiental del Parc Natural del Trenc

Les activitats van dirigides a la població escolar per fomentar una actitud respectuosa amb el medi ambient

ARA Balears
1 min
L'ecotaxa propicia la posada en marxa del programa d'educació ambiental del Parc Natural des Trenc

PalmaL'Impost de Turisme Sostenible (ITS) ha propiciat la posada en marxa del programa d'educació ambiental del Parc Natural del Trenc, les activitats del qual van dirigides a la població escolar per fomentar una actitud respectuosa amb el medi ambient. Segons ha informat la Conselleria de Medi Ambient i Territori aquest dissabte en nota de premsa, el Parc Natural Marítim i Terrestre del Trenc-Salobrar de Campos ha iniciat, aquest mes de novembre, un programa d'activitats d'educació i interpretació ambiental dirigides a la comunitat educativa per donar a conèixer els valors naturals i patrimonials del Parc.

Per a aquest curs, l'oferta pedagògica inclou propostes didàctiques perquè els alumnes assumeixin coneixements sobre la geografia, els sistemes naturals i la població humana que els envolta. El parc té una gran riquesa ecològica, natural i paisatgística, i en el sistema platja-duna coexisteixen nombrosos hàbitats que inclouen praderies de posidònia, el salobrar, boscos de pins i savines, així com camps de cultiu i explotacions ramaderes.

La finalitat d'aquesta oferta educativa és evitar comportaments perjudicials per a l'entorn i corregir aquells problemes ambientals derivats de la relació de les persones amb el territori. Aquesta oferta està emmarcada en el programa d'interpretació i educació ambiental de l'àrea d'ús públic del Programa Anual d'Execució del Parc. Aquestes activitats es financen amb el Fons per a l'Impuls del Turisme Sostenible (ITS) a través del projecte 'Recuperació d'hàbitats i d'ordenació de l'ús públic del Parc Natural Marítim Terrestre del Trenc-Salobrar de Campos'.

stats