Successos
Societat 19/12/2022

Una dona fa servir la submissió química per robar un mòbil a Palma

L'arrestada havia aprofitat una distracció de la víctima per posar-li una substància a la beguda i sostreure-li el telèfon

ARA Balears
1 min
Imatge dels fets.

PalmaLa Policia Nacional va arrestar divendres una dona espanyola, de 20 anys, com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb violència i obstrucció a la justícia per uns fets ocorreguts el novembre a la zona de la plaça de Toros de Palma. La víctima formava part d'un grup de joves que consumien alcohol al carrer durant el vespre.

En un moment determinat, les al·lotes varen allunyar-se de la zona on tenien les begudes, on només va quedar una jove. Poc després, la resta va tornar per continuar bevent. Aleshores, la víctima va notar que la seva beguda tenia un gust estrany i més tard va començar a sentir-se malament, a tenir la vista borrosa i estar marejada.

La dona que havia quedat tota sola amb les begudes li va oferir fer una volta perquè s'airejàs i, tot i que la víctima li va demanar que avisàs les seves amigues, la dona s'hi va negar en un primer moment. En tornar al lloc on eren les altres joves, la víctima va veure que no tenia el mòbil i va sospitar de l'altra dona, que s'havia interessat pel telèfon tota la nit. Li va demanar que l'hi tornàs, però s'hi va negar.

Tot seguit, la víctima va perdre el coneixement i la varen haver de traslladar a l'hospital, on varen saber que havia consumit substàncies psicotròpiques contra la seva voluntat durant el vespre. Després de denunciar els fets, la jove es va trobar amb la presumpta autora, la qual la va amenaçar de fer-li mal a ella i als seus familiars perquè retiràs la denúncia. Per això, la Comissaria del Districte Centre, finalment, la va detenir.

stats