Succés
Societat 30/05/2023

La dona detinguda per intentar matar els seus fills a Manacor els hauria enverinat amb raticida

A més, també els donava múltiples medicaments, la majoria dels quals eren benzodiazepines

ARA Balears
2 min
Policia Nacional.

PalmaLes primeres investigacions policials apunten al fet que la dona detinguda a Manacor per intentar matar els seus fills de 4 i 14 anys els hauria enverinat posant raticida al seu menjar. A més, ja s'ha provat que també els havia posat sedants en el menjar que havia preparat.

Quan els agents de la Policia Nacional van fer l'escorcoll del domicili on vivia la mare amb els seus fills van descobrir que hi havia múltiples medicaments, la majoria dels quals eren benzodiazepines, i un paquet de raticida mig buit. Amb això, la Policia Nacional ha informat que tot apuntaria al fet que la mare hauria posat també verí per a rates al menjar amb l'objectiu d'enverinar-los.

A més, durant la investigació també s'ha descobert que, després de cuinar el menjar per als seus fills amb sedants, la mare va ingerir moltes pastilles, va beure salfumant i va avisar del que havia fet a la seva exparella (el pare d'un dels seus fills). Ara la Policia Nacional està pendent de l'anàlisi del menjar per confirmar si realment els va posar raticida al menjar i hi havia alguna cosa més, a part dels sedants.

L'exparella de la detinguda va ser que va denunciar-la davant la Policia Nacional i qui els va explicar que s'havia intentat suïcidar després de donar als menors un menjar enverinat.

A més, durant la investigació policial han descobert també que la dona havia intentat asfixiar la seva filla de 14 anys en dues ocasions en el passat i que la resistència de la menor va evitar que la detinguda posàs fi a la vida de la seva filla.

La dona està actualment ingressada en el mòdul de detinguts d'un centre hospitalari baix custòdia policial i els menors continuen també ingressats, però el seu estat és lleu i estan estables.

stats