Espectacle Mallorca
Societat 29/09/2023

Polèmica entre els seguidors del Mallorca per la presència de ballarines gogó a les tribunes

Molts de mallorquinistes han criticat la presència d'aquest tipus d'espectacle

ARA Balears
1 min
Imatge que ha circulat per les xarxes

PalmaEl partit entre el Reial Mallorca i el Futbol Club Barcelona no va deixar ningú indiferent. Més enllà de l'empat al marcador entre ambdós equips, a les grades de l'afició mallorquinista s'hi pogué veure tot tipus d'entreteniment ofert pel club, més enllà del partit de futbol.

Jocs de llums, pirotècnia, dimonis, entre d'altres, dinamitzaren la trobada entre mallorquinistes i barcelonistes. La sorpresa arribà en comparèixer una gogó ballant en una de les tribunes. La imatge de la dona amb poca roba ha suscitat diverses crítiques entre els seguidors del Mallorca. "Només ens falta una table-dance a Son Moix. Ballarines gogó ballant a la zona VIP. Això no és el que volem", diu un dels aficionats a través del seu perfil de Twitter.

De fet, el nou espai ubicat al Fons Nord de l'Estadi Son Moix ofereix menjar, càtering i espectacles. "Viu una experiència única en la qual l'alta gastronomia s'entrellaça amb espectacles" és el lema que apareix en el perfil d'Instagram de l'anomenat Presuntuoso Show Restaurant ubicat a la zona VIP.

stats