Societat 17/03/2020

Confirmen tres positius de coronavirus en la Direcció General de Modernització i Administració Digital

Tècnics especialitzats en desinfectaran les instal·lacions i les netejaran

Ara Balears
1 min
La Conselleria d'Adminstracions públiques ha ordenat la desinfecció de les instal·lacions de la Direcció General

PalmaLa Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització ha confirmat tres positius de coronavirus a la Direcció General de Modernització i Administració Digital, i tècnics especialitzats en desinfectaran les instal·lacions i les netejaran.

"Davant la confirmació de tres casos positius de Covid-19 a la seu de la Direcció General de Modernització i Administració Digital, i seguint les pautes i recomanacions formulades per les autoritats sanitàries, es procedeix amb caràcter d'urgència a la neteja i desinfecció de les instal·lacions com a mesura preventiva per limitar la propagació i el contagi del virus entre els treballadors d'aquest centre", ha assenyalat l'Executiu mitjançant un comunicat.

La seu de la Direcció General de Modernització i Administració Digital, al carrer de Sant Pere de Palma, té 49 treballadors, 11 dels quals hi treballen de manera presencial. Aquesta direcció té departaments considerats com a serveis essencials, com el de telecomunicacions i sistemes, que donen suport informàtic a tota l'Administració i als centres sanitaris de la Comunitat Autònoma.

stats