Altercat
Societat 21/08/2023

Detingut un turista per pegar un cop de puny a un home a Alcúdia

L'agressor va intentar fugir

ARA Balears
2 min
Una intervenció de la Policia Local d'Alcúdia aquest cap de setmana

PalmaUn turista va ser detingut per la Policia Local d'Alcúdia diumenge de matinada després de pegar un cop de puny a la cara d'un altre jove. Així ho ha fet saber el cos a una publicació d'Instagram.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 4.10 hores de la matinada, quan agents de servei estaven vigilant la zona de la rotonda de Magic i observaren que a uns 20 metres un turista, fora dir res, pegava un cop de puny a un altre jove. El cop li va produir una ferida sagnant.

Immediatament, els agents actuaren per posar fi l'altercat, ja que s'hi estaven sumant altres persones. Quan l'agressor va veure la Policia, va intentar fugir enfilant-se per les reixes dels edificis i botant per les terrasses.

Finalment, després d'inspeccionar tota la zona, el turista va ser localitzat i neutralitzat a l'interior d'un hotel, on va ser detingut per dos agents que necessitaren emprar un esprai defensiu perquè no pogués tornar a fugir.

Una baralla amb ganivets

Posteriorment, a les 6.15 hores de la matinada, es va produir una segona incidència. Aquesta vegada es va tractar d'una baralla amb ganivets al carrer de Luxemburg. Segons ha comunicat la Policia Local, va rebre l'avís per una trucada telefònica.

Quan els agents arribaren al lloc dels fets i intentaven localitzar els implicats, van rebre un altre avís que a uns 500 metres hi havia un home sagnant de manera abundant amb una ferida a una cama.

Un cop allà els policies comprovaren que era un turista que havia estat apunyalat a una cama i a un braç i que havia perdut molta sang. Immediatament li taparen les ferides i avisaren els serveis sanitaris, que ràpidament acudiren al lloc. El ferit va ser traslladat urgentment a un hospital. La Guàrdia Civil continua amb la investigació per procedir a la detenció de l'autor de les lesions.

L'anècdota del vespre

La incidència del vespre que per sort va acabar de manera còmica va ser, segons la Policia Local, quan es va rebre un avís telefònic informant que el maleter d'un vehicle estava gotejant sang. Unitats de servei s'hi traslladaren ràpidament. Finalment, va resultar que era melmelada de maduixa que algú havia llançat contra el cotxe.

stats