Societat 08/01/2019

Detingut un segon jove per la seva presumpta participació en l'agressió sexual múltiple a una noia a la Seu d'Urgell

La investigació per arrestar els altres nois que també hi haurien participat segueix oberta

Acn
1 min
Imatge d'arxiu d'una concentració de protesta contra les agressions sexuals a Molins de Rei

LleidaEls Mossos d'Esquadra van detenir dilluns al vespre a la Seu d'Urgell un jove de 21 anys, de nacionalitat andorrana i resident a Andorra, per la seva presumpta participació en l'agressió sexual múltiple a una jove de 19 anys la nit de Nadal a l'espai d'oci nocturn La Murga de la capital alturgellenca. Està previst que el jove passi aquest dimecres a disposició judicial als jutjats de la capital de l'Alt Urgell, tot i que la policia manté la investigació oberta a l'espera de poder efectuar noves detencions.

És la segona detenció que efectua la policia en relació amb els fets després d'haver arrestat el 28 de desembre un altre jove, de 19 anys. La víctima va reconèixer tres dels sis agressors "sense cap mena de dubte", segons la interlocutòria del jutge, que qualifica els fets de "greus" i els tipifica com un delicte d'agressió sexual.

El primer detingut, però, va quedar en llibertat amb càrrecs després que la víctima reconegués que el noi no va participar en els tocaments, tot i la seva presència al lavabo de dones. Amb tot, el jove no es pot acostar ni comunicar-se amb la noia, no pot sortir del territori —se li va retirar el passaport— i s'haurà de presentar el dia 1 de cada mes davant de l'autoritat judicial.

stats