Son Banya
Societat 05/10/2023

Detingut un jove per disparar contra un altre a Son Banya i ferir-li la cama

La víctima havia acudit al poblat amb un amic i iniciaren una discussió amb el suposat agressor

ARA Balears
2 min
La Policia Nacional intervinguent a Son Banya

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un jove que va disparar a un altre al·lot a la cama. La ferida li arribà a afectar l'artèria femoral, motiu pel qual va haver de ser intervingut. Segons ha informat el cos, el succés va tenir lloc en el poblat de Son Banya i l'home ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi amb grau de temptativa. Els fets es produïren el 31 d'agost quan el jove que visitava el poblat va sofrir un tret d'arma de foc.

Una patrulla policial va acudir a l'hospital i va recaptar les primeres dades, que van ser remeses al Grup d'Homicidis de la Policia Nacional, que es va fer càrrec de la investigació. Així, els agents van esbrinar que la víctima havia acudit al poblat juntament amb un amic i que havien mantingut una discussió amb un altre jove, amb el qual ja havien discutit en dies anteriors per causes que es desconeixen. Segons relata la Policia, en un moment donat el jove va agafar un pal i es va dirigir cap a la víctima i el seu amic en actitud hostil, i així es produí una baralla entre la víctima i el jove.

Tot seguit, la víctima va sentir un primer tret, que va provocar que sortís corrents. No obstant això, instants després es va produir un segon tret, que li va impactar a la cama. La víctima va ser auxiliada pel seu amic, que el va traslladar fins a un centre mèdic, on va acudir una patrulla policial, i s'inicià una recerca per part del grup d'Homicidis. Els investigadors van dur a terme nombroses gestions, i aconseguiren identificar el suposat autor dels trets, el qual havia no havia estat localitzat fins dilluns passat, quan va ser identificat a la via pública, on el detingueren com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

stats