Societat 31/05/2022

Detingut per besar una dona sense el seu consentiment en un restaurant de Palma

L'acusat va intentar fugir dels agents de la Policia Nacional i va reaccionar amb violència quan el van encalçar

ARA Balears
1 min
Un cotxe de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional va arrestar aquest dissabte un home d'origen espanyol de 45 anys com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual i atemptat contra un agent de l'autoritat. El cos policial ha informat en un comunicat que l'individu va agafar per la força una dona del cap per besar-la sense el seu consentiment. Segons assenyala el diari Última Hora, el detingut és un professor associat de la UIB.

Els fets van ocórrer a les 00.20 h en un restaurant ubicat al barri de Jaume III de Palma, on una família sopava amb amics amb motiu d'una celebració. La nit va transcórrer sense incidents fins que en un moment donat un home aliè al grup es va acostar a una de les dones de la taula per agafar-la per la força pel cap i besar-la, malgrat que ella va intentar oposar-hi resistència.

De seguida, la dona va cridar l'atenció a l'home i va telefonar a la Policia Nacional, davant la qual cosa va intentar abandonar l'establiment. Una patrulla es va desplaçar fins allà i aleshores l'home, que encara es trobava allà, va fugir. Els agents van iniciar una persecució, però l'acusat feia cas omís de les seves indicacions. Finalment, quan el van encalçar l'home va reaccionar amb violència, però va ser detingut.

stats