Societat 14/12/2021

Detingut per haver agredit sexualment una dona al parc de les Estacions de Palma

La víctima va patir tocaments, però els fets no varen anar més enllà gràcies a la intervenció d'unes al·lotes

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional.

PalmaAgents de la Policia Nacional varen arrestar diumenge a Palma un home de 28 anys d'origen algerià com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual contra una dona al parc de les Estacions de Palma. Els fets varen ocórrer cap a les 21.55 hores, moment en què el cos policial va rebre diverses cridades de ciutadans que havien vist com un home agafava a la força una dona cap a la zona més obscura del parc.

Diverses patrulles de seguretat ciutadana de la Policia Nacional varen desplaçar-s'hi i tres dels testimonis –dues dones i un home– varen assenyalar que havien sentit com l'al·lota, que passejava pel parc quan l'home la va abordar, demanava de manera insistent a l'home que la deixàs. Davant això, s'hi varen acostar i varen trobar la jove estirada a terra amb els calçons abaixats.

A continuació, varen recriminar l'acció a l'home, que es va posar agressiu i va arribar a amenaçar alguns dels testimonis. Els agents també es varen entrevistar amb la víctima, que va corroborar que l'home li havia abaixat els calçons i li havia tocat les parts íntimes, sense anar més enllà gràcies a la intervenció d'unes al·lotes. Així, els policies varen aconseguir localitzar el presumpte autor als voltants, el qual varen reconèixer tant els testimonis com la víctima.

stats