Societat 11/07/2020

Presó provisional comunicada i sense fiança per a la dona acusada de matar el seu marit a Manacor

Ha declarat als jutjats de Manacor aquest dissabte

Catalina Riera
1 min
La detinguda quan ha arribat als jutjats de Manacor.

ManacorLa jutgessa del Jutjat d'Instrucció número 1 de Manacor ha ordenat aquest dissabte presó provisional comunicada i sense fiança per a la dona de 31 anys detinguda aquest dijous a Manacor com a presumpta autora de l'homicidi de la seva parella, Óscar Armando, segons Efe. Als jutjats l'han rebuda els seus familiars amb crits de "no estàs tota sola, nosaltres estam al teu costat". També l'esperaven companys d'Óscar, amb pancartes en les quals reclamen "Justícia per a Óscar".

Cal recordar que els fets es varen produir dimecres a les 22.30 h. Varen ser els veïns els que varen alertar els serveis d'emergències que hi havia un home en terra a l'edifici del carrer de Sant Joan Baptista de la Salle. Quan els agents varen arribar al lloc dels fets, varen veure que el jove tenia diverses ganivetades a l'esquena. Els policies varen avisar una ambulància, però quan el metge va arribar-hi només va poder certificar la mort de l'home: una de les ganivetades li havia arribat al cor i s'havia dessagnat.

Fonts policials indicaren que en un principi, quan la varen detenir, la dona va admetre l'apunyalament i va dir que havia actuat en defensa pròpia. Segons el seu relat, va ser l'home qui la va amenaçar primer amb un ganivet, però després la dona l'hi clavà diverses vegades. La dona havia presentat l'any passat una denúncia per violència masclista contra la seva parella, però no hi havia cap ordre d'allunyament activa, segons la Policia Nacional.

Segons la investigació, la dona va apunyalar diverses vegades l'home, a qui prèviament havia denunciat per violència masclista. No obstant això, la denúncia es va arxivar, segons la Policia Nacional.

stats