Successos
Societat 02/07/2023

Detenen una turista per abandonar la seva filla de quatre anys en un hotel a Manacor

Està acusada d'un delicte d'abandonament de menor

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional.

PalmaAgents de la Policia Nacional han detingut una turista, d'origen irlandès i de 45 anys, com a presumpta autora d'un delicte d'abandonament de menor. La dona va deixar la seva filla de quatre anys tota sola en un hotel de Manacor. Segons ha informat la Policia, els fets van començar a ocórrer des del primer moment en què la dona i la menor van arribar a l'establiment hoteler per passar-hi uns dies de vacances. L'arrestada va consumir alcohol en grans quantitats.

Pel que sembla, la dona només bevia cervesa, des que s'aixecava al matí fins que es ficava al llit, i la nina la cuidaven altres turistes, que s'havien conegut al mateix hotel, i que també tenien una filla menor.

Aquests turistes havien de donar menjar a la menor, posar-li crema solar, vigilar-la a la piscina, entre altres coses. La dona es quedava adormida sempre per la gran quantitat d'alcohol que consumia, fins al punt que el personal de l'hotel va deixar de servir-li alcohol. Malgrat la decisió de l'hotel, la dona es va desplaçar fins al supermercat de davant i va continuar comprant cervesa.

Aquest dimarts els testimonis de l'ocorregut van optar per donar-ne coneixement als responsables de l'hotel, que van avisar la Policia. Una vegada els agents van arribar al lloc, van pujar a l'habitació de la presumpta autora, qui després d'una estona va obrir la porta. La dona es trobava en situació d'embriaguesa i li costava aguantar l'equilibri.

Per això, es va procedir a la detenció de la dona com a presumpta autora per un delicte d'abandonament de menor. La filla va ser traslladada fins a un centre d'acolliment, fins a l'endemà, quan el seu pare, que era a Irlanda, va viatjar fins a l'illa per fer-se'n càrrec.

stats