Societat 11/01/2022

Detenen tres joves que intentaven ocupar un pis a Palma

Els homes s'enfronten a un delicte de temptativa de robatori amb violència i atemptat contra un agent de l'autoritat

ARA Balears
1 min
Els detinguts custodiats pels agents de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut tres homes de 19 anys i d'origen algerià que varen intentar ocupar un habitatge a Palma. Segons ha informat el cos policial a través d'un comunicat, un veí de la finca va avisar-los quan els tres acusats s'enfilaven per un fanal per entrar al pis que estava buit. Quan els agents arribaren al lloc dels fets, els tres joves varen oposar resistència i varen haver de ser immobilitzats.

Un cop els agents feren l'arrest, un dels veïns del bloc de pisos en el qual havien entrat els acusats en va identificar un com l'autor d'un intent de robatori amb violència que s'havia produït aquell mateix dia. Posteriorment, els altres dos detinguts varen ser identificats com els autors d'un robatori amb violència que els agents investigaven des del 7 de gener.

Els tres detinguts són migrants que varen arribar amb pastera a l'Arxipèlag. Un d'ells havia estat arrestat per ser el patró de l'embarcació que els agents de la Guàrdia Civil varen localitzar a la costa de Mallorca. Així, els tres homes s'enfronten ara a un delicte de temptativa de robatori amb violència i atemptat contra un agent de l'autoritat.

stats