Agressió
Societat 24/07/2023

Detenen dos porters de Magaluf per pegar una pallissa a tres clients

Per a un d'ells s'ha decretat l'ingrés a la presó

ARA Balears
1 min
A un dels bars clausurats aquesta nit passada s'hi superava l'aforament amb un 540% més del permès.

PalmaLa Guàrdia Civil, amb la col·laboració d'un gendarme francès que presta el seu servei a Calvià, ha detingut dos homes, que treballen com a porters en un local d'oci nocturn de Magaluf, per pegar una pallissa a tres clients francesos. Per a un d'ells s'ha decretat l'ingrés a la presó. Segons han informat, els fets van ocórrer la matinada del passat 11 de juliol, quan es va iniciar una discussió entre un dels treballadors i un client. Arran d'això, el porter el va treure al carrer, on li va pegar un cop de puny i, després de deixar-lo inconscient, li va propinar diverses puntades al cap.

Una amiga de la víctima es va interposar entre els dos i va rebre un altre cop de puny al cap per part de l'agressor, mentre que un altre amic de les víctimes era també agredit i expulsat del local per part d'un altre porter. Tot això va ser verificat pels guàrdies civils a través de les càmeres de seguretat, tant les de dins de la discoteca com les instal·lades al carrer.

Arran de les agressions, les tres persones van haver de ser assistides pels serveis mèdics i la primera va ser ingressada a Son Espases, arran de la gravetat de les lesions que presentava al cap. La Guàrdia Civil de Calvià, una vegada es va posar la denúncia, va iniciar una investigació per esbrinar els fets i la detenció dels agressors, que es va dur a terme el passat dia 21, quan van ser localitzats. L'Autoritat Judicial va elevar el delicte de lesions a intent d'homicidi i va decretar l'ingrés a la presó d'un dels detinguts.

stats