Succés
Societat 16/12/2022

Detenen un policia local de Palma que va quedar-se amb mil euros d'una cartera perduda

L'home està acusat d'un delicte d'apropiació indeguda

ARA Balears
1 min
Prefectura Superior de la Policia Nacional a Balears.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut aquest divendres un agent de la Policia Local de Palma acusat de quedar-se amb mil euros d'una cartera que una ciutadana havia trobat a terra i li havia entregat. Segons ha informat Europa Press, l'home està acusat ara d'un delicte d'apropiació indeguda i assumptes interns de la Policia Local de Palma està investigant si és la primera vegada que actua així o hi ha hagut altres casos.

Una dona va anar a la comissaria a entregar una cartera d'un ciutadà estranger on hi havia doblers americans. L'agent va fer la recepció de l'objecte perdut però, en lloc de guardar-lo a l'espera de si era reclamat o seguir el procediment establert, va anar a diferents cases de canvi de divises i va canviar els 1.100 dòlars per un poc més de 1.000 euros.

Un cop iniciaren les investigacions, els agents de la Policia Nacional varen descobrir que faltaven aquests doblers i que l'agent acusat havia acudit des del moment de l'entrega de la cartera a diferents cases de canvis i havia canviat fins a 13 divises diferents per despistar els agents i ocultar l'apropiació d'aquests diners.

stats