Successos
Societat 01/01/2024

Detenen dos menors per incendiar contenidors al barri de l'Olivera de Palma

El valor dels contenidors puja a 3.600 euros, a la qual cosa cal sumar els danys dels arbres

ARA Balears
1 min
Imatge de la crema de contenidors.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut dos menors d'edat com a presumptes autors de l'incendi d'un total de tres contenidors al barri de l'Olivera de Palma. Els fets varen passar la nit del 25 de desembre cap a les 21.30 hores, quan diversos veïns varen alertar els serveis d'emergències perquè s'estava incendiant un contenidor i el foc s'havia propagat a dos contenidors més.

Al lloc hi varen acudir els bombers i la Policia Local de Palma. Un veí va informar els agents de la Policia Local que moments abans, mentre era al balcó del seu domicili fumant una cigarreta, va observar dos joves aturats al costat d'un dels contenidors. Segons va explicar, tot seguit varen sortir corrents del lloc i instants després es va iniciar el foc. El veí va indicar als policies que els dos menors eren a la zona veient les flames.

Amb aquesta informació, els agents de la Policia Local varen identificar els dos menors reconeguts pel veí i varen remetre el seu informe al grup d'atracaments de la Policia Nacional per a la investigació corresponent. D'aquesta manera, la Policia Nacional es va fer càrrec de les investigacions i, després d'interrogar els menors, els varen detenir com a presumptes autors d'un delicte de danys. El valor dels contenidors puja a 3.600 euros, a la qual cosa cal sumar els danys dels arbres.

stats