Succés
Societat 22/01/2023

Detenen un menor de 13 anys per apunyalar un altre jove a Palma

També han arrestat dos joves implicats en la brega

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional amb un dels detinguts

PalmaLa Policia Nacional ha detingut tres joves, un de 22 anys, un de 19 i un de 13, per una brega a la plaça d'Espanya de Palma el 2 de gener. El nin de 13 anys està acusat d'apunyalar-ne un altre durant la baralla amb un ganivet de cuina.

Segons ha informat Europa Press, la discussió entre dos grups de joves va començar després que un d'ells tiràs petards a la zona on era l'altre. El que començà amb insults i amenaces va acabar convertint-se en una brega en la qual, a més de cops, es varen llançar cadires i tots els objectes que varen trobar a la zona on eren.

Quan s'estaven barallant, un dels joves del grup que havia tirat el petard va amenaçar l'altre amb un ganivet de cuina que duia i finalment es va acostar a un altre jove implicat i el va apunyalar.

Quan els agents de la Policia Nacional varen arribar al lloc dels fets, els implicats ja havien desaparegut, però després d'unes setmanes d'investigació han aconseguit identificar aquests tres joves. Els dos majors d'edats estan acusats de participar en una brega multitudinària i al menor, a més, se l'acusa per l'apunyalament i les ferides causades amb l'arma blanca.

stats