Societat 05/03/2020

Detenen un mallorquí a València per agredir sexualment una jove

Els fets varen tenir lloc a l'habitació de la víctima del col·legi major on resideix

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un jove mallorquí de 26 anys a València per la presumpta agressió sexual d'una al·lota de 18 anys a un col·legi major, segons ha avançat el diari Levante. Els fets varen tenir lloc a l'habitació de la víctima dissabte passat. D'acord amb el relat de la víctima, explica el diari valencià, l'arrestat es va aprofitar del seu estat d'embriaguesa per agredir-la sexualment. La jove ha puntualitzat que l'agressor no viu a la mateixa residència per a estudiants universitaris, sinó que era amic d'un company intern.

Testimonis que varen estar amb ells el mateix horabaixa han dit a la policia que la jove no estava en condicions de donar el seu consentiment sexual. Fins i tot, varen assenyalar la possibilitat que el detingut hagués ficat alguna substància a la beguda que prenia ella, atès que varen observar una actitud sospitosa a la barra del local on eren.

Dues amigues de l'agredida varen sentir renou a la seva habitació quan es produí l'agressió. En arribar-hi, hi varen trobar a la víctima plorant i el presumpte agressor alterat. La mateixa nit la Policia Nacional va detenir el jove, que ara es troba en presó provisional. Per la seva banda, l'adolescent va ser atesa al lloc dels fets i traslladada a un centre hospitalari per ser explorada pel metge forense.

stats