Successos
Societat 26/05/2023

Detenen un home per tinença i distribució de material pedòfil a Palma

La Policia Nacional va trobar més de 1.000 arxius d'aquest tipus al seu domicili

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut a Palma un home de 53 anys per tinença i distribució de material audiovisual amb contingut pedòfil. Els agents varen comprovar que l'arrestat guardava més de 1.000 arxius d'aquest tipus al seu domicili.

Segons ha informat en un comunicat la Policia, el varen detenir com a presumpte autor d'un delicte de corrupció de menors, ja que després d'una investigació varen confirmar que l'investigat havia descarregat i distribuït centenars d'arxius pedòfils. La Unitat Central de Ciberdelinqüència va descobrir que s'estaven produint intercanvis d'arxius amb contingut d'abús sexual infantil amb usuaris de qualsevol part del món.

Analitzada tota la informació, els agents varen aconseguir identificar el presumpte autor i es va verificar que estava descarregant i compartint aquesta mena de material. Per aquests fets, els agents varen detenir l'home, si bé la investigació policial continua oberta.

Amb la finalitat de posar fi a aquesta problemàtica, la Policia Nacional anima els ciutadans a denunciar o a informar de qualsevol tipus de troballa d'arxius relacionats amb la pornografia infantil.

stats