Succés
Societat 01/06/2023

Detenen un home que feia fotos "sexuals" a menors a les platges de Palma

La Policia Nacional en va trobar el telèfon a Ciutat i ha identificat el propietari i autor de les fotografies

ARA Balears
1 min
Un furgó de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home com a presumpte autor d'un delicte de corrupció de menors i creació de contingut pedòfil. El cos policial ha informat que la investigació va començar quan van trobar un telèfon mòbil amb contingut pedòfil i van iniciar les tasques per localitzar el propietari d'aquell dispositiu i autor de les fotografies.

Un cop l'autoritat judicial va accedir a tot el material que hi havia al telèfon, va descobrir 35 imatges amb menors amb els òrgans sexuals a la vista i 267 fotografies de menors d'entre 2 i 11 anys amb banyador. Totes les imatges eren de platges de Palma i els menors posaven davant la càmera amb postures d'índole sexual.

Quan els agents van aconseguir identificar, localitzar i detenir el propietari del mòbil amb contingut pedòfil van intervenir-li un nou terminal. La Policia Nacional ha informat que aquest nou telèfon serà posat a disposició judicial per sol·licitar autorització per analitzar-lo de nou, ja que se sospita que hauria pogut fer més fotografies de les mateixes característiques.

stats