Abusos a menors
Societat 20/12/2022

Detenen un home per corrupció de menors i agressió sexual a Palma

L'arrestat va pagar doblers a la menor de 16 anys i la va gravar en vídeo sense el seu consentiment

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional de servei.

PalmaLa Policia Nacional va arrestar divendres un home de 29 anys, d'origen equatorià, com a presumpte autor de tres delictes de corrupció de menors, un delicte d'agressió sexual i un delicte d'agressió a una menor de 16 anys. L'inici d'aquesta detenció es remunta al mes de maig, quan el grup de la UFAM de la Policia Nacional el va arrestar per primera vegada per corrupció de menors i abús sexual. Aleshores li varen intervenir el telèfon mòbil i altres pertinences.

Aquests agents, amb l'ajuda del Grup de Delictes Tecnològics de la Policia Nacional, varen aconseguir extreure informació que l'implicava en altres delictes. Amb motiu d'això, els investigadors el varen relacionar amb una agressió sexual i corrupció de menors, i varen identificar diverses víctimes, algunes de les quals menors d'edat.

Segons varen poder saber, l'home havia contactat a través d'una xarxa social amb una menor de 15 anys amb la finalitat de concertar una trobada a casa seva amb finalitats sexuals. Així, els agents varen corroborar que l'home va arribar a fer una gravació de les pràctiques sexuals a la menor, sense que ella se n'adonàs. D'aquesta manera, explica la Policia en un comunicat, "va obtenir imatges de pornografia infantil".

A més, varen saber que l'home havia ofert doblers a canvi de mantenir relacions sexuals, i va arribar a donar-li doblers i amenaçar-la si no tornaven a quedar. A part d'aquesta víctima, els agents han trobat imatges d'una altra, també de contingut sexual. D'altra banda, han destapat una agressió sexual a la menor a qui va donar doblers perquè l'home es va tirar damunt ella per besar-la sense el seu consentiment.

stats