Societat 26/04/2021

Detenen una dona que va matar la seva parella i va fingir un accident de trànsit per amagar-ho

La detinguda havia abandonat l'illa poc després del succés i els agents l'han localitzada i detinguda a Barcelona

ARA Balears
2 min
Dos agents de la Policia Nacional amb la detinguda

PalmaLa Policia Nacional ha detingut una dona com a presumpta autora d'un delicte d'homicidi. Segons ha informat el cos policial, a través d'un comunicat, la detinguda està acusada de matar la seva parella després d'una discussió el passat 12 de març al polígon de Son Valentí, a Palma. La dona, de 38 anys, va abandonar Mallorca poc després del succés i els agents van iniciar una investigació per trobar-la. L'han localitzada i detinguda a un poble de Barcelona.

El passat 12 de març la Policia Nacional i el Servei d'Emergències reberen un avís de la detinguda que assegurava que la seva parella havia caigut del cotxe en el qual circulaven perquè la porta s'havia obert i l'home s'havia pegat un fort cop al cap i no responia. Un cop arribaren els agents i el servei d'Emergència traslladaren l'home a Son Espases i l'ingressaren a la Unitat de Cures Intensives, on va morir al dia següent.

Davant la incongruència i contradiccions en les declaracions de la detinguda i el testimoni dels familiars de la víctima els agents de la Policia Nacional, iniciaren una investigació per esclarir els fets. Els agents del cos policial descobriren proves i evidències que desmuntaven la versió de la dona. Segons van descobrir en la investigació, l'home i la dona havien discutit pocs minuts abans del succés i quan el cotxe començà a circular l'home estava fora del vehicle i no dins, i era la detinguda qui conduïa.

Segons ha explicat el cos policial, l'home s'acostà a la finestra per parlar amb la seva parella, però quan s'hi negà l'home va pujar al capó del cotxe per tal d'evitar que la detinguda partís. Davant aquesta situació la dona va accelerar, l'home va caure del cotxe amb gran força i es va pegar un fort cop al cap. Un dia després va morir a causa d'aquest traumatisme.

stats