Marques
Societat 18/10/2023

Destil·leries Antonio Nadal celebra el 125è aniversari i presenta les herbes Túnel 0,0

La marca ha organitzat diversos recorreguts per les destil·leries i la seva història per commemorar l'aniversari

ARA Balears
1 min
IMG 1714

PalmaLes instal·lacions de Destil·leries Antonio Nadal han acollit aquest dimecres la presentació del 125è aniversari de la fàbrica licorera. Segons han explicat en una nota de premsa, des de dimarts, dia 17, i fins edijous, dia 19, es duran a terme tots els horabaixes visites guiades per les destil·leries per fer un recorregut per la seva història, que va començar el 1868, i que culmina en l'actualitat amb la presentació de les herbes Túnel 0,0.

L'acte ha comptat amb l'assistència del xef Andreu Genestra com a ambaixador de la marca, que n'ha destacat el caràcter innovador i que "duu més d'un segle sorprenent amb el seu sabor". En aquest sentit, cal destacar que Genestra l'ha introduït en la seva proposta gastronòmica d'Estrella Verda Michelín.

Per la seva banda, el químic i responsable del laboratori de la marca, Pep Natta, ha remarcat que "el caràcter avantguardista de la marca ha estat present en totes les dècades, tant en grans fites en matèria d'exportació de productes, amb una producció que arriba a més de 50 països, com en l'estreta vinculació de la marca als seus orígens i a les tradicions de Mallorca".

stats