Societat 30/01/2022

Desmantellen una plantació de marihuana a Palma

S'ha detingut un home de 44 anys com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues

ARA Balears
1 min
La plantació de marihuana desmantellada.

PalmaL'anomenada operació Mandril ha acabat amb un home de 44 anys detingut i el desmantellament d'una plantació de marihuana a Palma. Així ho ha comunicat la Policia Nacional, que s'ha encarregat d'aquesta investigació, amb la col·laboració de la Policia Local.

Segons han informat, agents del Grup II d'Estupefaents de la Policia Nacional van començar amb la recerca a final del 2021, després de rebre avisos anònims que alertaven d'una forta olor de marihuana en un dels complexos industrials del polígon de Son Oms.

Els agents van fer-hi vigilàncies discretes, i analitzaven les persones que s'acostaven al lloc. Així, es va localitzar un home que sempre es comportava de manera molt cautelosa a l'hora d'accedir a un gran magatzem en el qual no s'observava cap activitat econòmica. En entrar-hi, l'home sempre hi quedava moltes hores sol.

Finalment, dissabte es va posar fi a l'operació Mandril. Es van fer dos escorcolls, un dels quals va ser al polígon de Son Oms i un altre al barri de la Soledat. Així mateix, els policies van descobrir l'existència d'un enganxament il·legal d'electricitat al magatzem.

En els dos escorcolls es van trobar i eliminar gairebé 700 plantes de marihuana. Amb tot, els agents van procedir a la detenció de l'home com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues i de frau de fluid elèctric.

stats