Societat 27/07/2020

Denuncien una quinzena de botellades en un cap de setmana a Palma

La Policia Local de Palma ha aixecat 51 actes per no dur mascareta entre divendres i diumenge

Ara Balears
1 min
Efectes de la botellada al passeig Marítim de Palma en una imatge d'arxiu

PalmaAgents de la Policia Local de Palma han posat 51 propostes de multa per no dur la mascareta a la via publica i 15 per fer botellada entre divendres 24 i diumenge 26. A més, el cos municipal va identificar un total de 188 persones, amb la col·laboració de la Policia Portuària, el Cos Nacional de Policia i els inspectors de la Conselleria de Turisme del Govern balear.

La Policia Local continua amb les actuacions de control de la normativa de prevenció i contenció del coronavirus, centrades principalment en la zona del passeig Marítim de Ciutat, la Llotja i Drassanes, segons informa el mateix cos en una nota de premsa. Aquests controls s'han saldat amb 20 actes per venda ambulant, 18 per embrutar la via pública, 13 denúncies de trànsit i 26 relacionades amb altres qüestions.

D'ençà que es va iniciar la desescalada fins aquest diumenge, la policia municipal de Palma ha fet 460 denúncies per botellada i ha identificat 918 persones. En total, s'han proposat per a sanció 172 persones per incomplir l'obligatorietat de l'ús de la mascareta, sanció que es va començar a aplicar dilluns 20 de juliol.

stats