Pintada vandàlica
Societat 23/05/2024

Denuncien l'aparició d'una pintada vandàlica a la cova del Moro, a Felanitx

L'Ajuntament ha informat que ja ha començat els tràmits per identificar els responsables d'aquest atac vandàlic

ARA Balears
1 min
Pintada vandàlica a Felanitx

PalmaL’Ajuntament de Felanitx ha denunciat, a través del seu compte de les xarxes socials, l’aparició d’una pintada vandàlica de grans dimensions a la cova del Moro, a prop de Cala sa Nau. La pintada ha aparegut damunt la paret de la gruta excavada en roca calcària.

Segons han informat des del consistori, ja s'han iniciat els tràmits per identificar els responsables de la pintada, juntament amb la Policia Local del municipi. Així mateix, també han anunciat que es comunicarà el fet al propietari o responsable de la propietat per procedir a la neteja del grafit per part de persones expertes en aquest tipus de tasques.

Cal recordar que la cova en qüestió forma part d'un conjunt de coves d'origen prehistòric que tenen el màxim nivell de protecció i a més estan catalogades com BIC. De fet, la cova del Moro era utilitzada com a lloc d'enterrament durant l'Edat del Bronze Antic.

"El respecte pel patrimoni ha de ser un dels principals valors que ens hem de donar com a societat. Més encara si es tracta d'un indret amb un valor històric i patrimonial com és aquest cas", ha assenyalat l'Ajuntament.

stats