Societat 02/06/2021

Demanen la paralització del servei de galeres de sa Coma i Cala Millor per ser "il·legals"

El partit Progrés en Verd n'ha demanat informació sobre l'estat a l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar en diverses ocasions

ARA Balears
1 min
Una galera a Palma.

Sant Llorenç des CardassarEl partit Progrés en Verd reclama la paralització del servei de galeres de sa Coma i Cala Millor per ser "il·legals". Segons informa en una nota, en reiterades ocasions han demanat informació sobre l'estat de les galeres a l'Ajuntament de Sant Llorenç de Cardassar, però "encara no n'hem tengut cap resposta", apunten.

"Sabem que les galeres de cavalls que operen a Cala Millor i sa Coma no tenen reglament i ordenança que reguli la seva activitat, un fet completament il·legal", afirma el president de Progrés en Verd, Guillermo Amengual. Per això, adverteix que emprendran accions legals contra el consistori per permetre aquesta activitat i no donar resposta a les seves peticions.

Per altra banda, el partit denunciarà a la Conselleria d'Agricultura i Pesca, i a l'Ajuntament de Palma, per negar-se a revisar els estables dels cavalls de les galeres de camí de Salard, perquè cap de les dues institucions es vol fer càrrec d'una investigació en la qual "s'hauria d'aixecar acta i denunciar als propietaris per no tenir els cavalls d'acord amb la Llei de protecció animal", assegura Amengual.

stats