Societat 19/02/2019

Les obres del nou centre escolar de Caimari començaran a finals del 2019

La inversió serà de quasi 3 milions d'euros i el nou edifici es construirà al solar de Ses Deveres

Ara Balears
1 min
Des del 2017 els 73 alumnes del CEIP Ses Roques fan classe a l'edifici de Ca ses Monges

PalmaLa Conselleria d'Educació ha presentat aquest dimarts el projecte del nou centre escolar de Caimari. La previsió és que les obres comencin al llarg del darrer trimestre del 2019 i que puguin estar acabades a finals del 2020. La inversió és de quasi 3 milions d'euros i el nou edifici es construirà al solar de Ses Deveres, l'única parcel·la de titularitat municipal en sòl rústic amb les condicions adequades, que té una superfície útil de 5.250 metres quadrats.

Des de finals del 2017, els 73 alumnes del CEIP Ses Roques fan classe en un edifici provisional més gran, l'edifici de Ca ses Monges de Caimari. El conseller d'Educació, Martí March, ha destacat l'especial dificultat per aconseguir un solar adequat a la normativa per a l'edificació de l'escola. "Aquest centre va ser el primer a acollir-se al Decret llei de mesures urgents per a la millora i l'ampliació de la xarxa d'equipaments públics d'usos educatius, sanitaris o socials de les Balears", ha subratllat March.

Tant des de la Conselleria com des de l'Ajuntament de Selva es varen iniciar els tràmits amb caràcter d'urgència per construir un nou CEIP dotat amb els espais necessaris per atendre la població actual i la futura. Es tracta d'un centre d'una línia completa amb capacitat per a 225 alumnes.

La Conselleria ha informat que l'escola tindrà 3 unitats d'Infantil i 6 de Primària, a més dels serveis complementaris, com el menjador o el gimnàs. Les dues terceres parts de la superfície construïda estan situades a la planta baixa, i la resta, al primer pis.

stats