Salut
Societat 21/02/2023

Primeres paraules d'Alejandra Silva sobre l'estat de salut de Richard Gere

L'actor, de 73 anys, va ser ingressat en un hospital de Mèxic per una pneumònia contreta durant les seves vacances a Nuevo Vallarta

2 min
Richard Gere amb Alejandra Silva

BarcelonaEl dia 18 de febrer es va saber que Richard Gere havia estat hospitalitzat a Mèxic per una pneumònia contreta durant les seves vacances al país. La notícia va córrer com la pólvora i ara Alejandra Silva, la seva dona, ha hagut de trencar la seva habitual discreció per parlar de l'estat de salut de l'actor, de 73 anys. A través del seu Instagram, la gallega ha explicat que "la pitjor part ja ha passat" al costat d'una fotografia de l'actor al costat del seu fill més petit caminant pel jardí.

“M'he despertat aquest matí i he vist les notícies i tots els vostres missatges d'afecte i de preocupació. S'està recuperant”, ha explicat a totes les persones que la segueixen a la xarxa. “Avui se sent molt millor. El pitjor ja ha passat! Gràcies a tots pels vostres dolços missatges, realment els apreciem!”, afegeix Silva, de 40 anys i mare de tres fills, dos de Gere i un d'un matrimoni anterior. Les seves explicacions ja acumulen gairebé 6.000 likes i centenars de comentaris.

La notícia de l'hospitalització del protagonista de Pretty woman va transcendir a través del portal nord-americà TMZ, que va publicar que l'actor presentava una sèrie de complicacions a les vies respiratòries que van acabar sent considerades pels metges una pneumònia. El mitjà va assegurar aleshores que la malaltia havia enxampat Richard Gere i la seva família en plenes vacances a Mèxic. Concretament, a l'àrea de Nuevo Vallarta, entre Jalisco i Nayarit, on havien anat a celebrar l'aniversari d'ella, que hi havia anat acompanyada també dels seus dos fills amb Gere.

Després del seu pas per l'hospital, on va quedar ingressat, actualment està seguint un tractament amb antibiòtic. Segons TMZ, tenia una tos forta abans de començar el viatge, però no en va fer cas fins que es va complicar. Ella també va explicar a les xarxes que el seu aniversari també el va passar malalta. “Gràcies a tots per les felicitacions. Després de gairebé tres setmanes en què tothom a la nostra família s'ha posat malalt, avui per fi em sento molt millor! Gràcies per tot l'amor”, va escriure l'esposa de Gere.

Silva, que ha treballat en el camp de la publicitat i que quan va conèixer l'actor regentava un hotel, forma part actualment de RAIS Fundación, que té com a objectiu central donar suport a les persones que estan sense llar a Espanya. De fet, a les seves xarxes socials s'ha mostrat activa en moltes ocasions organitzant diferents tipus de col·lectes. La seva relació amorosa es va iniciar el 2015 i, després de tres anys de relació, el 2018 van contraure matrimoni.

stats