Gent

David Bisbal lluita contra l'Alzheimer del seu pare: "No t'enrecordes de mi, però jo de tu sí"

El documental que ha estrenat el cantant sobre la seva vida omet la relació que va tenir amb Chenoa

ARA
2 min
David Bisbal en una imatge d'arxiu.

Malgrat no ser el guanyador de la primera edició d'Operación Triunfo, David Bisbal ha estat un dels artistes que ha tingut més projecció després del famós concurs televisiu. Ara la plataforma Movistar + ha estrenat un documental que s'endinsa en la vida del cantant coincidint amb els seus 20 anys de carrera musical. La sèrie documental es diu Bisbal i fa un repàs, a través del testimoni del mateix cantant, pels alts i baixos professionals que ha viscut dins del món de la indústria musical i per alguns aspectes de la seva vida personal que fins ara havien passat desapercebuts.

Un d'aquests és l'Alzheimer que pateix el seu pare, José Bisbal. En un moment del documental es veu com Bisbal visita el seu progenitor i aquest no és capaç de reconèixer-lo. "Ja sé que tu no t'enrecordes de mi, però jo sí que m'enrecordo de tu, i això és l'important. Estàs molt guapo, Pepe, t'estimo molt", diu l'artista al seu pare, a qui també li explica que era boxejador en un intent de fer-lo recordar. L'emotivitat de l'escena ha fet que moltes persones hagin compartit el vídeo a xarxes. Aquesta no és la primera vegada que Bisbal parla de la malaltia del seu pare, ja en va parlar durant una entrevista al programa El Hormiguero. Tot i així, mai havia mostrat com és conviure amb aquesta realitat davant de les càmeres.

El documental també ensenya com és el dia a dia del cantant i com intenta compatibilitzar la seva intensa agenda amb la vida familiar. En cap moment escatima els detalls: de la mateixa manera que Bisbal mostra el seu pare i no amaga la malaltia que pateix, també hi apareixen els seus germans, la seva dona i els seus fills. Ara bé, tota aquesta sobreexposició no ha estat suficient per dissimular l'omissió d'un nom: Chenoa.

Polèmica amb Chenoa

"¿On és Chenoa?" és la pregunta que molts dels seguidors del cantant s'han fet després de veure el documental. La relació amb la mallorquina va ser un dels eixos d'aquella primera edició del concurs televisiu OT i també va constituir una de les primeres polèmiques que va protagonitzar l'almerienc. La imatge de la cantant, vestida amb un xandall gris, esclafint a plorar davant les càmeres després d'anunciar la seva ruptura amb Bisbal forma part de l'imaginari pop dels 2000 a Espanya.

Bisbal sempre ha estat reticent a l'hora de fer declaracions sobre la relació que va mantenir durant tres anys amb Chenoa, i no ha fet excepcions amb el documental, on s'ha omès per complet la seva presència. La cantant, per la seva banda, també ha evitat entrar dins de la polèmica i no ha tingut problemes per elogiar Bisbal i dedicar-li unes paraules d'admiració. "S'ha currat el lloc on és", va dir en una entrevista a La Razón.

Actualment, Chenoa està molt centrada en el seu paper com a presentadora de la nova edició d'Operación Triunfo. A part d'això, l'artista també està preparant nous projectes musicals que arribaran després d'OT i que veuran la llum molt aviat.

stats