Daniel Craig porta tot el seu estil a Hollywood per inagurar la seva estrella la Passeig de la Fama

L'actor britànic, de 53 anys, ha rebut aquesta distinció coincidint amb el seu comiat de la saga de James Bond

2 min
Daniel Craig inaugurant la seva estrella la Passeig de la Fama de Hollywood

BarcelonaL'actor Daniel Craig, de 53 anys, ha rebut una estrella al Passeig de la Fama de Hollywood coincidint amb l'estrena als EUA de la seva última pel·lícula com a James Bond, Sin tiempo parar morir. Una setmana després que l'espanyol Alejandro Sanz descobrís la seva estrella, l'intèrpret que ha donat vida a l'agent 007 en cinc pel·lícules ha fet el mateix durant una cerimònia nocturna organitzada a uns metres de la mítica entrada del Dolby Theatre, on es lliuren els premis Oscar.

"La idea que el meu nom estigui al costat del de tants actors que m'han inspirat durant la meva vida és realment bastant incomprensible i és una cosa que mai hauria imaginat", va assegurar l'intèrpret en declaracions recollides per la revista Variety. En concret, l'estrella de Craig es localitza al costat de la d'un altre actor que va encarnar James Bond, el també britànic Roger Moore.

Rami Malek, company de repartiment de Craig a l'última entrega de la saga, va ser l'encarregat de presentar l'actor: "Si tens la sort d'interpretar un dolent, serà millor que t'asseguris que el bo sigui llegendari. I aquest bon noi és el millor". La inauguració de l'estrella coincideix, a més del seu comiat de la saga 007, amb l'estrena d'un documental, Being James Bond, que narra els 15 anys en què Craig ha interpretat aquest famós personatge.

Per la seva banda, Sin tiempo para morir ha sigut molt ben rebuda pel públic i va recaptar més de 100 milions de dòlars en la seva estrena internacional l'1 d'octubre, a falta que la cinta arribi als cinemes nord-americans aquest divendres. El Passeig de la Fama de Hollywood reconeix des del 1960 celebritats conegudes per la seva tasca i contribució a la indústria de l'entreteniment.

Daniel Craig parlant amb Rami Malek en la inauguració de la seva estrella la Passeig de la Fama de Hollywood.
stats