Societat 27/09/2020

El cribratge de la Bonanova acaba amb un nou positiu en covid-19 entre els residents

A més, s'hi han detectat tres treballadors contagiats

Ara Balears
1 min
Rosa Serrano és funcionària de carrera, amb plaça fixa a la residència Bonanova de Palma.

PalmaL'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) ha informat aquest diumenge que el cribratge complet que es va fer entre dimecres i dijous als usuaris i treballadors de la residència Bonanova de Palma ha acabat amb un nou cas positiu entre els residents i tres entre els professionals. Cap dels treballadors, però, no ha estat en contacte estret amb els interns i es mantenen aïllats a ca seva en estat estable.

El darrer positiu confirmat es troba hospitalitzat, igual que els tres primers residents detectats i els altres nou usuaris que donaren positiu en el cribratge efectuat dissabte i diumenge de la setmana passada. La resta d'interns dels mòduls afectats continuen complint amb les mesures d'aïllament. Durant aquest cribratge també va donar positiu un treballador del centre, que es manté estable al seu domicili.

L'IMAS i la Conselleria de Salut, amb la col·laboració de la Creu Roja, han fet més de 500 tests a aquest centre, que té 324 usuaris i 395 treballadors, per completar el cribratge íntegre del centre. Les proves s'han fet una setmana després que es detectassin tres usuaris positius a dues de les cinc plantes amb places residencials.

stats