Societat 15/11/2019

Les coves del Drac, entre les millors del món

Segons l'enquesta feta per Jestcost, un 38% dels turistes trien les seves destinacions en funció dels elements naturals que es puguin visitar

Ara Balears
1 min
Imatge de les coves il·luminades. / ÚLTIMA HORA

PalmaLes coves del Drac figuren entre una selecció de més de 20 coves de tot el món que destaquen per la bellesa i singularitat, segons una enquesta feta pel cercador Jestcost per la seva nova secció Explora. Les coves, situades a Portocristo, són de les més grans de Mallorca i es componen de quatre coves que estan connectades.

A més de les coves del Drac, en el conjunt de l'Estat també s'han destacat la cova de Valporquero a Lleó, el Soplao a Cantàbria i les coves de Nerja a Màlaga. Segons les dades que s'han extret de l'enquesta, un elevat nombre de turistes (38%) trien les seves destinacions de vacances en funció de les coves i altres elements de la naturalesa que puguin visitar.

En el rànquing també es poden trobar coves interessants d'altres països d'Europa, com Portugal, Itàlia i Àustria, però també de Mèxic, Estats Units i Sud-àfrica, entre d'altres.

stats