Societat 21/02/2020

Cort respon les crítiques dels veïns del Terreno assegurant que l'associació ha participat del projecte de S'Aigo Dolça

L'ajuntament de Palma afirma que a la zona es preveuen noves intervencions de millora de la barriada

Ara Balears
1 min
Si es compleixen els terminis previstos per l'Ajuntament, l'Aigua Dolça reobrirà el 2022.

PalmaL'ajuntament de Palma s'ha mostrat sorprès per les crítiques dels veïns del Terreno, perquè, segons ha assegurat en un comunicat, l'associació ha format part activa del projecte de S'Aigo Dolça. Cort assenyala que el projecte es gestiona des de fa més de tres anys de la mà de l'associació i del seu president. "En tot moment han participat de l'evolució i definició del projecte, fins i tot ha estat membre del jurat del concurs d'idees que va convocar l'Ajuntament per escollir l'equip redactor del projecte final", diu el text, on també es menciona que en un futur es preveuen més intervencions de millora.

Segons Cort l'EDUSI (Estratègies de Desenvolupament Urbà Sostenible) del Pla Litoral de Ponent preveu moltes altres millores d'equipaments assistencials, de millora de la connectivitat i la mobilitat, de rehabilitació integral del barri. Al comunicat també afirmen que en relació a S'Aigo Dolça estan "satisfets perquè el projecte final és el millor possible".

L'ajuntament manté que aquest nou equipament, aprovat en junta de govern el mes de desembre, respon a la recuperació d'un equipament històric, emblemàtic, que "des de fa molts anys en estat de degradació constant i que té un objectiu principal inqüestionable, que és el de ser una piscina pública".

stats