Societat 29/06/2020

Cort reobre set casals de barri aquest juliol

L'objectiu és ajudar a la conciliació familiar amb tallers presencials de diverses temàtiques, com ara la cuina, l'expressió artística i els idiomes

Ara Balears
2 min
Imatge de la roda de premsa, aquest matí a l'Ajuntament de Palma

PalmaL’Ajuntament de Palma reobrirà aquest juliol els set casals de barri que gestiona amb activitats presencials que tindran aforament limitat. En concret, tornaran a obrir les portes els centres de l'Escorxador, Santa Catalina i es Jonquet, Son Cotoner, Sant Agustí, Son Espanyolet, Son Gotleu i Pere Garau. L'objectiu és donar suport a les famílies durant l'estiu, millorar la conciliació i promoure la participació dels infants, segons ha explicat l'àrea de Participació Ciutadana en un comunicat.

Les activitats són de diversos àmbits, com ara el benestar, la cuina, l'expressió artística, els idiomes i les noves tecnologies, entre d'altres. També s'han programat activitats adreçades als més petits i s'han ampliat els espais familiars. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer de manera virtual. El formulari d'inscripció és al web de Participació Ciutadana i a les xarxes socials dels casals de barri. També es pot sol·licitar l'enllaç enviant un correu electrònic al casal de barri al qual es vol fer la inscripció.

"Els darrers mesos han incrementat la necessitat de retrobada i volem reforçar l'oferta als barris i facilitar la conciliació de les famílies", ha exposat el regidor de Participació Ciutadana, Alberto Jarabo. Ha recordat que el curs passat es va posar en marxa l'Espai Familiar als casals de Santa Catalina i l'Escorxador.

Totes aquelles persones que no vulguin accedir a un curs presencial o no aconsegueixin plaça podran continuar fent les activitats des de casa, mitjançant els tallers virtuals i gratuïts en directe que es continuaran oferint a través de les xarxes socials. També es podrà trobar contingut a la pàgina web www.casalsdebarri.cat, on hi ha més de 500 vídeos de les activitats que es fan habitualment als casals i que estan oberts gratuïtament a tothom que ho desitgi.

stats