Societat 26/11/2019

L'Ajuntament de Palma destinarà 750.000 euros a millorar l'arxiu municipal d'Urbanisme

Truyol ha explicat que es faran unes obres en una planta de l'edifici que Cort té a les Avingudes per reordenar els arxius de Ciutat

Ara Balears
1 min
Neus Truyol en una imatge d'arxiu.

PalmaL'Ajuntament de Palma destinarà 750.000 euros a millorar i ordenar l'arxiu municipal de Model de Ciutat i Urbanisme durant l'any 2020. Segons ha anunciat aquest dimarts la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, Cort destinarà 460.000 euros a la compra d'uns moderns armaris compactadors i 290.000 euros a executar unes obres en una planta de l'edifici que Cort té al final de les Avingudes de Palma per reordenar i millorar la col·locació dels arxius urbanístics de Ciutat.

"Actualment disposam d'un local de 4.000 metres lineals per a l'arxiu i, amb la reforma que farem l'any que ve, podrem disposar de 7.500 metres lineals", ha assenyalat Truyol. "La col·locació i l'ordenació dels expedients serà molt millor", ha destacat la regidora.

Truyol també ha informat que Cort té 150.000 expedients urbanístics al local de Can Bordils en concepte de "custòdia". L'Ajuntament de Palma creu que després de la implantació de l'administració electrònica a Cort el volum dels expedients es reduirà i, segons Truyol, "gradualment es podrà oferir un servei millor i més modern a la ciutadania".

stats