Societat 20/02/2018

Cort nega a Bartomeu Cursach poder unificar les activitats a Megapark

Lluís Felipe Lorenzo
1 min
Cort nega a Bartomeu Cursach poder unificar les activitats a Megapark

PalmaLa Gerència d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma ha desestimat un recurs del Grup Cursach, propietat de l'empresari del sector de l'oci Bartomeu Cursach, per unificar les activitats que està desenvolupant al centre Megapark, a la Platja de Palma.

El regidor d'Urbanisme, José Hila, ha explicat que "inicialment eren dos edificis. S'hi varen fer obres el 2005 i el 2008 sense llicència, les quals no s'han legalitzat, i, per tant, l'empresa manté les dues llicències d'activitat, però sense unificar-les". Hila va afegir que, "així i tot, encara hem de notificar a la propietat si manté la llicència per obrir, una qüestió que no està resolta". Quan se li ha demanat si el Megapark es podrà obrir aquesta primavera, Hila ha assegurat que l'Ajuntament tramitarà la resolució final tan aviat com sigui possible i que no pot avançar fets.

Durant el judici a Bartomeu Cursach, una funcionària va declarar que fins ara l'Ajuntament ha actuat amb desinterès davant aquesta irregularitat, cosa que podria afavorir una investigació més extensa per conèixer si ha estat un tracte a favor de l'empresari d'oci.

stats