Festes
Societat 15/06/2023

Correfoc, foguerons, música i ball de bot: així serà la revetla de Sant Joan al parc de la Mar de Palma

Es farà el pròxim divendres 23 de juny

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la revetla de Sant Joan a Palma

PalmaEl parc de la Mar de Palma acollirà el pròxim divendres 23 de juny la revetla de Sant Joan. Cort ha informat que les activitats arrancaran a les 20.30 h amb un correfoc a càrrec dels dimonis infantils d'Enfocats, Kinfumfà i Petits Encabritats. A continuació tindrà lloc l'encesa del fogueró amb la flama de la llengua. Poc després, a les 21 h serà el torn de la música tradicional amb ball de bot i l'actuació d'Al-Mayurqa.

A les 22 h es llegirà el pregó i es farà la convidada a la festa. A continuació serà el torn d'un dels plats fort de la vetlada amb el correfoc que obrirà les portes de l'infern per gaudir de la revetla amb els dimonis de la ciutat. Hi participen un total de set colles de dimonis (Enfocats, Realment Cremats, Kinfumfà, Maleïts Encabritats, Trabucats, Es Cau des Boc Negre i Incubus) i tres bèsties de foc (Drac i Guardians de Sant Jordi, Òliba de la Real i es Drac de na Coca).

La música d'O-Erra posarà el punt final a la vetlada amb un concert que començarà aproximadament a les 23.45 h. La iniciativa ha estat organitzada per la Federació d'Associacions de Veïns de Palma amb el suport de l'Ajuntament. El programa sencer es pot consultar al web municipal www.palma.cat

stats