Convoquen una marxa antivacuna per diumenge a Menorca

Rebutgen la vacunació infantil i l'ús del passaport covid

Imatge de la convocatòria promoguda per Menorca Acción.
Iván Martín
05/01/2022
1 min

MAÓEl col·lectiu Menorca Acció ha convocat una concentració per a aquest diumenge al Mercadal per rebutjar la vacunació i el passaport covid. La mobilització s'està difonent a través de les xarxes socials amb el lema 'Somos seres libres'. L'acte consistirà en una marxa a la muntanya del Toro que s'iniciarà a les 9.00 hores i finalitzarà al voltant de les 13.00 hores a la plaça Pare Camps del municipi amb la lectura d'un manifest.

Entre les proclames que argumenten a l'anunci de la convocatòria, Menorca Acció assegura que es tracta d'una marxa "per la llibertat, els drets i la salut dels nostres fills", i afegeixen: "No a la propaganda mediàtica i insistent de vacunació infantil, no a la vacunació innecessària i no al certificat covid".

A més, el col·lectiu ha anunciat la participació de la doctora Nadiya Popel, metgessa del servei d'Urgències de l'hospital Mateu Orfila de Maó, suspesa de les seves funcions quatre anys per posicionar-se en contra de la vacunació del covid-19. Popel va denunciar que molts pacients vacunats amb AstraZeneca van presentar efectes secundaris i demanà la paralització del procés d'immunització.

stats