Societat 05/10/2021

Continua la recerca dels tres migrants desapareguts en aigües de Cabrera

ARA Balears
1 min
La llanxa Salvamar Acrux de Salvament Marítim.

PalmaDiverses embarcacions de la Guàrdia Civil i Salvament Marítim continuen la recerca de tres immigrants desapareguts que haurien arribat, amb 14 persones més que ja han estat rescatades, amb una pastera fins a aigües de Cabrera. Segons ha confirmat la Delegació del govern espanyol a les Balears, durant la nit s'ha mantingut l'operatiu de rastreig per intentar localitzar aquestes tres persones, que probablement varen caure a l'aigua des de l'embarcació que intentava arribar a la costa sud de Mallorca.

Cal destacar que inicialment la Delegació havia informat que s'havien localitzat un total de 17 cossos sense vida, però, finalment, les persones que havien donat l'avís havien confós les armilles salvavides amb cadàvers. A més, els tripulants del iot (que donaren l'avís dels cossos surant a la mar) varen rescatar dues persones, que inicialment pensaven que eren mortes, però quan arribaren els serveis d'emergències varen constatar que eren vives i els varen fer una primera assistència mèdica per estabilitzar-ne la situació.

Després, varen començar amb les tasques de rescat i varen aconseguir treure 14 persones de l'aigua. Precisament, aquestes varen informar els agents de la Guàrdia Civil i Salvament Marítim que a l'embarcació hi viatjaven 17 persones, per aquest motiu continuen treballant per localitzar i rescatar les persones restants. Segons varen explicar els rescatats a la Guàrdia Civil, els tripulants de l'embarcació tipus pastera feia uns 10 dies que navegaven.

stats