Societat 20/08/2023

El Consell de Mallorca garanteix "el total funcionament" del teatre Principal

La institució ha assegurat que el teatre no es veurà afectat, "en cap cas", per la decisió de no continuar de qui fins ara n'ha estat el director, Josep Ramon Cerdà

ARA Balears
1 min
El teatre Principal

PalmaEl Consell de Mallorca s'ha pronunciat aquest dissabte en relació amb l'anunci fet aquest matí per Josep Ramon Cerdà de no continuar al capdavant del teatre Principal de Palma. En una nota de premsa, la vicepresidenta del Consell i consellera de Cultura i Patrimoni, Antònia Roca, ha manifestat que respecta la decisió de Cerdà i ha agraït la tasca feta durant aquests anys. Així mateix, ha expressat la seva "total confiança" en els treballadors del teatre, que "garanteixen la total normalitat de la seva programació", i ha assegurat que aquest no es veurà afectat, "en cap cas", per la decisió de Cerdà.

La institució ha remarcat que la decisió de Cerdà es produeix després que li hagin oferit continuar un any més en el càrrec, fins que tingués lloc el concurs públic que designi el substitut.

Així mateix, han assenyalat que Cerdà abandonarà el Principal el proper 30 d'agost. A partir d'aquest moment, es posarà en marxa un concurs públic, del qual sortirà el nou equip directiu.

"El nostre compromís amb la cultura i la despolitització d'aquesta és clar. Amb aquest procediment d'elecció es posen els criteris tècnics i artístics per damunt de qualsevol altre interès", ha indicat Roca.

stats