Societat 08/09/2020

Condemnen a sis anys i nou mesos d'internament el menor que va matar la seva mare a l’Arenal

La parella del jove també ha estat condemnada a onze mesos d'internament per un delicte d'estafa

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu del centre de menors Es Pinaret. / ARA BALEARS

PalmaEl menor que va matar la seva mare, Gloria Zavala, a l'Arenal l'any passat ha acceptat la condemna de sis i anys i nou mesos d'internament al centre Es Pinaret per homicidi i estafa, segons han informat diferents mitjans de comunicació. A més, indemnitzarà cada un dels seus germanastres amb 6.000 euros per la mort de la seva mare.

La parella del menor també ha estat condemnada a onze mesos d'internament per un delicte d'estafa, ja que quan tots dos varen fugir a Brussel·les després del crim varen gastar 1.206 euros de la targeta de crèdit de la víctima.

Cal recordar que els dos menors varen ser detinguts el mes de juny de l'any passat a Brussel·les, on havien fugit després que el cadàver de Gloria Zavala aparegués a casa seva amb senyals de violència. La dona va ser trobada el 15 de maig en un estat de descomposició avançat, embolicada amb bosses de plàstic i a l'interior d'un bagul. L'autòpsia va determinar que Zavala va ser víctima d'un homicidi, encara que l'estat de descomposició del cos no va permetre determinar la causa exacta de la mort, que es produí entre el divendres 10 de maig i el diumenge 12 de maig.

stats